Lesauto: Volkswagen Golf

Er is bewust gekozen voor de Volkswagen Golf als lesauto. Hij is een beetje een allemansvriend. Niet te klein en niet te groot. Betrouwbaar zodat we altijd door kunnen gaan. De bestuurdersstoel is dermate verstelbaar zodat er voor iedereen een juiste zithouding en stuurhouding te vinden is. Voor extra comfort is er automatische klimaatregeling met stoelverwarming aanwezig. 

Hulpsystemen aanwezig

De lesauto is voorzien van navigatie, dat ook nodig is bij een rij-examen onderdeel. Verder is de lesauto voorzien van  enkele hulpsystemen zodat jij als leerling hiermee alvast kennis kunt maken. 

In moderne auto’s zullen deze hulpsystemen steeds meer deel uitmaken van de standaarduitrusting. Zodra je na enige tijd het voertuig goed beheerst zal je ook hiermee kennis mogen maken. 

De auto is voorzien van o.a. parkeersensoren, Front Assist en Adaptive Cruise Control (ACC). De systemen zijn uiteraard ook uit te zetten, zodat jij ook zonder deze hulp een goede bestuurder wordt.

Front Assist is een sensor die ziet wat er voor je gebeurt en bij gevaar ingrijpt. Eerst door kort snelheid te verminderen en de remmen voor te bereiden op een noodstop. Grijp je niet op tijd in, dan wordt je rempedaal overgenomen.

Adaptive Cruise Control (ACC) is een systeem dat automatisch een door de bestuurder ingestelde snelheid vasthoudt (handig op de snelweg) en automatisch remt als je voorganger remt.

Intro / intake voor € 59,-

als eerste contact hierover?